Klein Motief Blauw Bloemen Behang

Posted on:

Klein motief blauw bloemen behang van de jaren ’60. Origineel retro behang met klein bloemen motief in blauwe kleur. Behang met een klein motief wordt meestal gebruikt voor kleine ruimtes, het laat een kamer groter en ruimer lijken.

Jaren ’70 retro behang ideeën – Een artikel op Raumideen over onze website

Posted on:

Dit artikel is oorspronkelijk verschenen op de bekende Duitse website Raumideeen.

Het originele artikel (in het Duits) kan u hier lezen: http://www.raumideen.org/70er-jahre-retro-tapeten-ideen/

De Nederlandse vertaling (door Google Translate) vindt u hieronder:

Wie herinnert zich niet de schrille en opzichtig jaren ’70. Platform schoenen, rolschaatsen, Afro kapsels, disco kleurrijke overal en altijd beter. Ook voor privé-kamers kan heel de charme van de jaren zeventig vast te leggen en te gebruiken voor een gezellige en trendy sfeer. Hoewel het niet altijd gemakkelijk om originele meubels en meubels van de tijd, maar sinds de retro-stijl van de inrichting en uitstekende muur kleuren zijn vrij weer in de mode komen, vindt men deels nieuw en echt authentiek uitziende meubels, lampen, accessoires en natuurlijk retro behang .

Jaren '70 retro behang ideeën

70s wallpaper

Met name in de wand ontwerp van de jaren ’70 iedereen zal waarschijnlijk meteen denken aan zeer vreemd uitziende patronen en kleurencombinaties. Meanderende elementen en asymmetrisch effect patroon op dit moment waren gewoon overal en natuurlijk helemaal hip. Ook in de kleur selectie van de 70 gingen we naar mooie wild, kleurrijk en opzichtig. Naast de klassieke kleuren zoals mintgroen, een sterke oranje en bruin alle denkbare schakeringen ook vrijwel alle mogelijke en onmogelijke kleurencombinaties werden gebruikt.

Jaren '70 retro behang ideeën
Als u nu dus ook zal zorgen in zijn eigen appartement voor een aantrekkelijke seventies disco stijl en een muur ongebruikelijk ontwerp met retro behang, kunt u hier vinden een aantal zeer mooie indrukken en ideeën van de ruimte. Inspirations en benaderingen van het milieu of te reproduceren die zijn gegarandeerd om de ene of de andere verbijsterd en verrukt blik zijn.

Behang in vintage en retro stijl

In de muur ontwerp met vintage en retro behang, maar je moet altijd aandacht te besteden aan een mooie compositie. Afhankelijk van het gedeelte van de ruimte of kamer, gedeeltelijk zeer mooie effecten kunnen worden bereikt, waarbij een Baken slechts een wand of een deel van de wand met de jaren zeventig stijl.Deze dan hooguit zelfs een of ander meubelstuk of moet elegant zullen 70s retro booglamp geïntegreerd.Deze kunnen dan heel mooi zijn, maar ook om een moderne en minimalistische elementen die breken de hele kamer design combineren en bieden een gevarieerde en blijvende indruk.

70 Retro wallpaper ideeën
Retro behang in vintage stijl zijn ook ideaal als blikvanger in de hal of trappenhuis en dus Spice up vrij basic uitziende gebieden van het appartement op massaal. maar het is altijd belangrijk dat je het niet overdrijven met de nogal aanwezige 70 Einrichtungsstil en vindt een evenwichtsniveau. Met name door de zeer ongebruikelijke kleuren en patronen, het gebeurt snel, dat men overbelast een muur of een kamer en keren de positieve indruk. Zoals geldt in de meeste gebieden van het ontwerp en design Hier weer het motto: “Minder is vaak Just More”

Original Vintage Wallpaper buy

Wanneer Rechersche over ’70 wallpaper we zijn gekomen door middel van een zeer spannende online shop uit België. Op de website www.vintagewallpapers.be men een zeer grote en mooie selectie van vondsten origineel behang uit de jaren ’70, ’60 en ’50. Into vervelende micro-arbeid en overeenkomstige resten zijn hier gekocht en aangeboden aan potentieel geïnteresseerde klanten. Zoals reeds vermeld, maar er is nu ook zo een aantal winkels en fabrikanten, die weer af te halen op de stijl van de jaren ’70 in de huidige collecties en productlijnen, maar dit is natuurlijk nog steeds niet te vergelijken met een echte en historisch origineel behang uit de jaren zeventig.

Retro Wallpaper Ideeën
Foto’s van www.vintagewallpapers.be

Dus als je wilt een echt origineel stuk uit de tijd voor een echte eye-catcher op de eigen muur te maken, dan moet je kijken naar de selectie van vintage wallpapers in meer detail een keer. De beste manier om geen tijd te verliezen en Gebladerde gaan onmiddellijk, omdat veel van de prachtige en stuur wallpapers zijn alleen beschikbaar in beperkte hoeveelheden.

Klik hier voor de 70 Oldtimers achtergrond www.vintagewallpapers.be

Welkom!

Posted on:

Beste bezoeker

Hartelijk welkom op onze nieuwe website! We hebben een grote collectie aan vintage retro behangpapier van de jaren ’50, ’60, ’70 en ’80. Je vindt hier enkel originele retro behangpapieren, geen recente reproducties of nieuw behang.

Eenvoud is de ultieme verfijning

We hebben tal van dagen, weken, maanden en cafeïnenachten doorgebracht om een online shop te ontwerpen die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid. We hebben alles ook zo simpel mogelijk gehouden: het retro behangpapier moet voor zichzelf spreken. Dus volgden we een minimalistische aanpak. We zijn in de wereld van webdesign, kleurpsychologie, heat maps, analytics, usability en A/B testing gedoken. En we hopen natuurlijk dat het resultaat u bevalt!

vintage-wallpapers-blog-new-website-august-2014

De grootste online collectie vintage behang

Stopt het hier? Helemaal niet. Er is een nieuwe website. Maar we zijn nog steeds oude rollen behang aan het inventariseren, een monnikenwerk

Nieuwe designs

Wat kun je van de nieuwe stock retro behangpapier die de volgende maanden zal worden opgeladen verwachten? Nou ja, bijna alles. Van funky geometrisch ’70s behangpapier naar de zeldzaamste Japanse handgeweven ’50 behangpapieren. En alles daar tussenin.

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen? We horen graag van u! U kan contact met ons opnemen via live chat, mail of de contactpagina. We helpen u graag verder!